Update Reset
Update Reset

Wax is for cars, Candy is for skin.


Naturlig og skånsom epilering.

Scandinavian Skin Candy pastaer indeholder Xylitol, et sødestof udvundet fra birketræer, en ingrediens der gør pastaen mere effektiv, fugtgivende, hygiejnisk og meget lettere at håndtere. 

Forskning viser at Xylitol har adskillige sundhedsmæssige fordele. Xylitol er antibakteriel og bekæmper aktivt Candida (infektionssvamp).


Ved at tilføje Xylitol til alle Skin Candy-pastaer er hårfjerningen lettere end nogensinde før, og der er mindre rødme og irritation af huden end ved brug af traditionelle voksprodukter.


Med Skin Candy, behøver din kunde ikke at lade håret gro til en længde på 5-7mm i modsætning til andre voksbehandlinger. Erfarne behandlere kan fjerne selv det korteste hår med vores Xylitol pastaer.


De fleste voksprodukter på markedet klæber til de levende hudceller, hvilket gør proceduren smertefuld og huden bliver let irriteret. Dette sker ikke med Skin Candy, da pastaen er vandopløselig - den glider af på de levende hudceller, og løfter de døde hudceller fra huden og gør huden lettere at behandle.

SE ALLE PRODUKTERNE HER

KONTAKTINFORMATION

make Y up

Mølbjerg 9

8700 Horsens


CVR-nummer 383509782


Tlf.: 40 18 17 43

E-mail: info@make-y-up.dkIndhold

ÅBNINGSTIDER

Mandag   09.00 - 15.30

Tirsdag     09.00 - 15.30

Onsdag    09.00 - 15.30

Torsdag    09.00 - 15.30

Fredag     LUKKET

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


OBS. Personligt fremmøde efter aftale.

Copyright © 2021 Acaao

Design og udvikling Acaao