DermActe

DermActe giver dig det bedste fra to verdener - dermatologi og kosmetiske behandlinger.

Hvert produkt er udviklet af ultra aktiv ingrediens, inspireret af medicinalindistruien, der giver mulighed for at opnå resultater uden brug af kosmetiske indgreb.

Serien er udviklet, som et alternativ, til kosmetisk kirurgi.

DermActe er udviklet af Académíe Scientifique de Beauté og bliver produceret på deres laberatorie i Frankring

100% fransk produceret.

SE ALLE PRODUKTERNE HER


Bronz´Express

I 1960 lancerede Bronz'Express verdens første selvbruner.

De kombinere en dejlig naturlig blomsteragtig duft i den skønne økologiske selvbruner.

Den farver hornlaget ved hjælp af DHA der udvindes af sukkermajs.

Bronz ´Express er udviklet af Académíe Scientifique de Beauté og bliver produceret på deres laberatorie i Frankring

100% fransk produceret.

SE ALLE PRODUKTERNE HER

Académíe VISAGE

ACADÉMÍE er en familie ejet virksomhed der havde sin spæde start helt tilbage i 1890 hvor formularen til den første cremé blev udviklet.

Her 128 år og 4 generationer senere har de formået at holde fast i værdien om at være familieejet, men samtidig også blive ved med at udvikle nye og banebrydende produkter indenfor hudpleje og kropsprodukter.

Produkterne er 100% fransk produceret på eget laberatorie i frankrig og er alle fri for parabener.

Visage er deres`all around´ serie der dækker ethvert behov indenfor hudpleje.

SE ALLE PRODUKTERNE HER

Académíe MAKE-UP

Académíe Make-up er en original formular der er ud over at fungere som en dækkende makeup også er fugtgivende og  har aktive anti-age ingredienser for at forbedre hudens fasthed og reducere dybe og fine linjer betydeligt.


Produkterne er bygget op omkring Mineraler, B5 vitamin, Udtræk af Japansk Blodgræs og Biomimetiske peptider der efterligner funktioner til celle kommunikation og accelerere syntesen af collagen, fibronectin og hyaluronsyre.

SE ALLE PRODUKTERNE HER

Académíe AROMATERAPI

Académíe Scientifique de Beaute kombinere naturlige resurcer fra egne regioner i Frankrig med deres mange årige viden fra laberatoriet i udvikling af hudpleje. 

De 100% rene, naturlige og koncentrerede essentielle olier er et aktiv i behandling af hudlidelser takket være deres blide, men dybtegående virkning, alt imens den behagelige duft giver en dyb følelse af velvære. Plante ekstrakterne forstærker de essentielle oliers virkning. 

SE ALLE PRODUKTERNE HER


Académíe MEN

Académíe MEN er en skrædder syet løsning kun til mænd! De vil også gerne føle sig attraktive, tiltrækkende og passe på deres hud.

Académíe Scientifique de Beaute har udnyttet deres mange årige ekspertise indenfor udvikling af hudpleje til at skabe denne herre serie specielt skabt til mænd. 

Mænds hud er omtrent 20% tykkere end kvinders og netop derfor har de fået en 100% - MEN ONLY - serie.

Produkterne er produceret af en unik formel af eksklusive naturlige ekstrakter fra Eg og Birk.

SE ALLE PRODUKTERNE HER

Académíe SUN

Académíe SUN er en serie af produkter der giver en optimal beskyttelse af huden og giver selv en helt sensitiv hud muligheden for at få en flot solbrun farve på en kontrolleret måde.

Académíe SUN er solprodukter som skiller sig ud ved at beskytter huden imod UV stråler som forårsager forbrænding (UVB) og fremskredne linjer og rynker (UVA) meget effektivt. De er udviklet ud fra en formel der hurtigt og 100% trænger ind i huden uden at fedte.

De specifkke ansigteprodukter fra Académíe SUN indeholder aktive ingredienser der har anti-age egenskaber, og som formår at skjule linjer og opstrammer huden.

SE ALLE PRODUKTERNE HER


Académíe BODY

Académíe BODY er en kropspleje serie, som er udviklet gennem mange års erfaring og med formler som målrettet giver en afbalanceret hud.

De råvarer som benyttes fra naturen er nøje udvalgt og med respekt for naturen og fremtidig vægstbetingelser.

Der er i serien også væksthæmmende produkter som ændrer cellernes protein indhold og nesætter energi niveauet i hårcellen, som er absolut nødvendig for cellernes stofskifte og derved nedsættes hårvæksten i den anvendte områder.

SE ALLE PRODUKTERNE HERSkin Candy

Ved at tilføje Xylitol til alle Skin Candy-pastaer er hårfjerningen lettere end nogensinde før, og der er mindre rødme og irritation af huden end ved brug af traditionelle voksprodukter.

De fleste voksprodukter på markedet klæber til de levende hudceller, hvilket gør proceduren smertefuld og huden bliver let irriteret. Dette sker ikke med Skin Candy, da pastaen er vandopløselig - den glider af på de levende hudceller, og løfter de døde hudceller fra huden og gør huden lettere at behandle.

SE ALLE PRODUKTERNE HER


KONTAKTINFORMATION

make Y up

Mølbjerg 9

8700 Horsens


CVR-nummer 383509782


Tlf.: 40 18 17 43

E-mail: info@make-y-up.dkIndhold

ÅBNINGSTIDER

Mandag   09.00 - 15.30

Tirsdag     09.00 - 15.30

Onsdag    09.00 - 15.30

Torsdag    09.00 - 15.30

Fredag     LUKKET

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET


OBS. Personligt fremmøde efter aftale.

Copyright © 2021 Acaao

Design og udvikling Acaao